Tam Healing System

Στην σύγχρονη κοινωνία τα πιο εύκολα και προφανή πράγματα είναι τελικά τα πιο δύσκολα να δει και να εκτιμήσει κανείς. Συχνά η κοινή λογική αποδεικνύεται η λιγότερο κοινή.

Το Tam Healing System και το Tong Ren συνιστούν απλές, κοινές και πρακτικές τεχνικές για πολύ αποτελεσματική θεραπεία. Απόδειξη αποτελεί το πλήθος των εμπειριών και των ωφελειών από πάρα πολλούς ανθρώπους. Δεν συνιστούν εναλλακτική ιατρική. Αντιθέτως δρουν συμπληρωματικά προς την σύγχρονη κλασική ιατρική, η οποία αποτελεί κάτι νέο και από πολλές πλευρές συνιστά μια εναλλακτική μέθοδο στις θεραπευτικές μεθόδους που υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Το Tam Haling System, απαρτίζεται από το Tong Ren, THS Tu iNa και τη διατροφή.

Με απόλυτο σεβασμό προς τις αμέτρητες ώρες και την αφοσίωση την οποία ιατροί, θεραπευτές και νοσοκόμες που εξασκούν την κλασική ιατρική έχουν δείξει προκειμένου να θεραπεύσουν ασθενείς και να απαλύνουν τον πόνο τους, διαπιστώνουμε ότι η φιλοσοφία τους αποδεικνύεται ελλιπής σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το δικό τους σύστημα αντιμετωπίζει συνήθως την υγεία ως ένα σύνολο εκατομμυρίων μικρών , μεμονωμένων παραγόντων καθένας από τους οποίους πρέπει να αντιμετωπιστεί ξεχωριστά. Και συχνά, η θεραπεία των ασθενών βασίζεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και όχι των αιτιών που ευθύνονται για την κατάσταση τους. Για παράδειγμα, ο καρκίνος του στήθους αντιμετωπίζεται συχνά με την χειρουργική αφαίρεση του μαστού, αντί για την απλή διάνοιξη της αποφραγμένης περιοχής που προκαλεί ανεπάρκεια βιοηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή, πράγμα που θα αποκαθιστούσε την φυσιολογική λειτουργία στην πληγείσα περιοχή.

Από την εποχή του Μεσαίωνα επικρατούσε η νοοτροπία του “πονάει χέρι, κόβει χέρι”. Για την αντιμετώπιση προβλημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος, το ανοσοποιητικό σύστημα καταπιέζεται και δέχεται την επίθεση δυνατών φαρμάκων προκειμένου να υποχωρήσει η ασθένεια.

Αρρώστιες όπως ο καρκίνος αντιμετωπίζονται με χειρουργεία, χημειοθεραπείες ή ακτινοβολίες, καταστρέφοντας τους καρκινογόνους και παθογόνους οργανισμούς καθώς επίσης και το ανοσοποιητικό σύστημα και άλλα σημεία του ίδιου του ανθρώπινου οργανισμού. Μερικές φορές μοιάζει με αγώνα για να διαπιστώσει κανείς αν τελικά ο ασθενής θα πεθάνει από την χημειοθεραπεία ή την ακτινοβολία πριν πεθάνει από την ίδια την αρρώστια. Και πάλι πολλοί άνθρωποι έχουν σωθεί από την Δυτική ιατρική, γεγονός για το οποίο είμαι ευγνώμον, αλλά έχουν επίσης υπάρξει και πολλές απώλειες. Κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο και ολοκληρωμένο.

Στον 21ο αιώνα, η ιατρική ανατρέχει στο παρελθόν για πολύτιμες, δοκιμασμένες στο πέρασμα του χρόνου πηγές θεραπείας, αναμειγνύοντας τες με την ανθρώπινη πτυχή της σύγχρονης ιατρικής και του διαγνωστικού ελέγχου, προκειμένου να διαμορφώσει νέα πρότυπα. Η οικουμενική αλήθεια της θεραπείας έγκειται στην φιλοσοφία της επιστροφής του σώματος στην φυσική κατάσταση της ομοιόστασης και της εσωτερικής δύναμης. Δεδομένης της δυνατότητας θεραπείας, το σώμα μπορεί να κάνει θαυμάσια δουλειά.

Η φύση είναι ο καλύτερος θεραπευτής. Μειώνοντας την ανθεκτικότητα ( της νόσου) εξαλείφοντας τις αποφραγμένες περιοχές και αποκαθιστώντας την κυκλοφορία και την ροή διαφορετικών στοιχείων και συστημάτων του σώματος, όπως το αίμα, οι ορμόνες, οι νευροδιαβιβαστές, τα βιοχημικά, η λέμφος, o οξυγόνο, η βιοηλεκτρική ενέργεια και το Τσι ( Chi- Φυσική Ενέργεια του Σύμπαντος), αποκαθιστά την ισορροπία. Δεν είναι τόσο περίπλοκο. Το μυστικό είναι να αντιμετωπίζει κανείς το σώμα ως σύνολο.

Προερχόμαστε από την φύση, και όλα ενυπάρχουν στο σώμα μας όπως τα πάντα στο περιβάλλον αποτελούν κομμάτι του πλανήτη μας και ο πλανήτης μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ολόκληρου του σύμπαντος. Εμείς, ως σκεπτόμενα, συνειδητοποιημένα όντα είμαστε συνδεδεμένοι και μπορούμε να επηρεάσουμε ολόκληρο το σύμπαν όπως και μπορούμε να επιδράσουμε ο ένας στον άλλον με θετικό και θεραπευτικό τρόπο.

Η ιατρική του 21ου αιώνα, βασίζεται επίσης πάνω από όλα στον υψηλό βαθμό ανθρωπιάς και ανιδιοτελούς συμπόνιας αλλά και ταπεινότητας, στην διαπίστωση διαφορετικών στοιχείων από διαφορετικά συστήματα από άλλες περιοχές, που μπορούν να συνεργαστούν για την φυσική θεραπεία των ανθρώπων. Η άντληση των καλύτερων στοιχείων από διαφορετικά θεραπευτικά πρότυπα σε αυτή την τεχνολογικά προηγμένη εποχή, διατηρώντας παράλληλα την βασική φιλοσοφία της θεραπείας, συνιστά την ουσία Tam Healing System.

Ενσωματώνοντας το αρχαίο πνεύμα της απομάκρυνσης των αποφραγμένων περιοχών σε συνδυασμό με την σύγχρονη Δυτική επιστήμη και ανατομία, την φυσιολογία και την διαγνωστική, το σώμα επαναφέρει την ομοιόσταση και στην κατάσταση ισορροπίας. Η προσέγγιση αυτή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και λογική.

Το Tam Healing System δεν κάνει διάγνωση. Αφήνει αυτή την εξειδίκευση σε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Δυτικής ιατρικής, που δεν είναι άλλο από τον ιατρικό έλεγχο με χρήση της σύγχρονης προηγμένης τεχνολογίας. Αυτό που κάνει είναι η διάνοιξη της αποφραγμένης περιοχής, με πολύ επιστημονικό και στοχευμένο τρόπο και επιτρέποντας στο σώμα να θεραπευτεί με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Σύμφωνα με μελέτες επτά στους δέκα παρουσιάζουν πολύ σημαντική βελτίωση στα ψυχολογικά και σωματικά θέματα που αντιμετωπίζει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *