Το Tong Ren  είναι μία μέθοδος ακριβής κατεύθυνσης της ενέργειας στο σώμα. Μπορούμε να επιτύχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα συνδυάζοντας συμπληρωματικά στοιχεία της δυτικής ιατρικής και της ανατολίτικης σοφίας και απλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Η φήμη της έχει να κάνει με την επιτυχία της στη θεραπεία, τον έλεγχο εξέλιξης στον καρκίνο και σε άλλες συνθήκες εξασθένισης του οργανισμού που δεν έχουν ανταπόκριση στις παραδοσιακές δυτικές ή ανατολίτικες ιατρικές θεραπείες.

Η δυτική επιστήμη ανέπτυξε εξελιγμένη κατανόηση της ανατομίας, φυσιολογίας, νευρολογίας, βιοχημείας, και τις λειτουργίες του κυττάρου. Κατανοούμε ότι η υγεία του κάθε οργάνου στο σώμα, απαιτεί τον εφοδιασμό συστατικών, τα οποία επί των πλείστον μεταφέρονται από την κυκλοφορία του αίματος. Πολλά όργανα απαιτούν ορμονική διέγερση ώστε να λειτουργούν ομαλά και άλλα όργανα αρρωσταίνουν αν σταματήσουν να λαμβάνουν την κανονική ροή ηλεκτρικής ή χημικής διέγερσης μέσω του νευρικού συστήματος. Αυτές τις λειτουργίες δεν μπορούμε να τις δούμε με γυμνό μάτι έτσι στα πρόσφατα χρόνια η δυτική επιστήμη ανέπτυξε εργαλεία ώστε να εκτιμήσει μερικούς από αυτούς τους μηχανισμούς, Κανείς όμως δεν μπορεί να κατανοήσει την αιτία πολλών σοβαρών ασθενειών, συμπεριλαμβάνοντας κυρίως τους καρκίνους, εκφυλιστικές ασθένειες και αυτοάνοσες.  Και οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν θεραπεία.

Η ανατολίτικη ιατρική κατανοεί ότι το σώμα απαιτεί μια συνεχή τροφοδοσία μιας πρόσθετης μορφής ενέργειας ώστε να παραμείνει το σώμα υγιές. Κάθε όργανο χρειάζεται μια φυσική ροή ηλεκτρικών σημάτων (στοιχείων) και οποιοδήποτε εμπόδιο αυτής της  απαραίτητης βιοηλεκτρικής ώθησης οδηγεί σε ασθένεια. Δεν έχουμε ακόμα αναπτύξει εργαλεία που να μετρούν αυτή την ενέργεια αλλά πολλοί άνθρωποι είναι ικανοί να  νιώσουν τα αποτελέσματά της και μελέτες ξεκινούν να αποκαλύπτουν τη θεραπευτική της δύναμη.

Η δύση και η ανατολή έχουν αντιφατικές κατανοήσεις αλλά αλληλοσυμπληρώνονται θεραπεία του σώματος και του πνεύματος. Καμιά προσέγγιση δεν είναι από μόνη της  επαρκής έχοντας αυτό αποδειχθεί από πολλές ανίατες ασθένειες. Και οι δύο αποτελούν απαραίτητα συστατικά ενός θεραπευτικού συστήματος  ώστε να θεραπευτούν όλες οι όψεις της ανθρώπινης διάστασης επιτρέποντας στο σώμα να θεραπευτεί  ή να επουλώσει την ίδια την ασθένεια. Το Tong Ren ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα. Το ζωικό  βασίλειο καταδεικνύει την ικανότητα που όλοι μοιραζόμαστε. Οι τέλεια συγχρονισμένες κινήσεις στον ομαδικό κυματισμό στο πέταγμα των πουλιών, ή η ομαδική κολύμβηση των ψαριών σε κοπάδι δεν είναι συντονισμένα από τις συνηθισμένες αισθήσεις της όρασης, του ήχου, της όσφρησης , της αισθητικότητας ή της γεύσης παρά μάλλον από παρασυρόμενα εγκεφαλικά κύματα με μια ενστικτώδη φυσική τάση. Κινούνται σε πλήρη αρμονία γιατί καθένα είναι συνδεδεμένο με την ενέργεια των εγκεφαλικών κυμάτων και τα πρότυπα της ομάδας. Μια φυσική ροπή έναντι της δεν την έχουμε δει μόνο σε βιολογικά συστήματα αλλά και αλλού όπως παρατηρούμε δύο εκκρεμή ρολόγια δίπλα δίπλα σε έναν τοίχο που σταδιακά αποκτούν αρμονία.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει μια ανταπόκριση συνεχόμενης  συχνότητας έχοντας την τάση να αλλάζει τη δεσπόζουσα ηλεκτροεγκεφαλική της μορφή έναντι της συχνότητας των εξωτερικών ερεθισμάτων. Αρκετές μελέτες έχουν αποδείξει μια δυνατή τάση των εγκεφαλικών κυμάτων όσων διαλογίζονται οι οποίοι συγχρονίζονται μεταξύ τους χωρίς να έχουν επαφή με τις φυσικές αισθήσεις.

Ο Dr. Carl Jung, ο Pierre Teilhard de Chardin, ο ο Evin Laszlo, ο Gary Zukav και άλλοι έχουν περιγράψει την  εξελισσόμενη ανάπτυξη της υποσυνείδητης ανθρώπινης συνδεκτικότητας σας το παγκόσμιο πνεύμα ή το μυαλό. Σα ανθρωπολόγος  ο Teilhard de Chardin ερεύνησε την φυσική εξέλιξη της ζωής στη γη από την ανάπτυξη των κυττάρων των φυτών των ζώων και τέλος του ανθρώπου. Αυτή η οπτικά αντιληπτή  βιολογική εξέλιξη μετά εξελίχθηκε στην εσωτερική ανάπτυξη της αντίληψης και τελικώς τώρα στην παγκόσμιο εξελικτικό οργανισμό στο επίπεδο περί του πνεύματος – ενέργεια. Όλοι μας είμαστε μέρος αυτού του σπειροειδούς οργανισμού ανεξαρτήτως της αντίληψής μας για αυτό.  Στο Tong Ren χτυπάμε ελαφρά αυτά τα πρότυπα απέραντου αποθέματος βιοηλεκτρικής  και για την καλή διατήρηση της υγείας ενέργεια. Μετά χρησιμοποιούμε τη φυσική μας τάση έναντι της συγχρονικότητας ώστε να επαναφέρομε τα ασθενή όργανα σε αρμονία σε σχέση με τα πρωτόκολλα των θεραπευτών του Tong Ren  υγιούς βιοηλεκτρισμού  και σε ακόμα πιο σημαντικό,  σε ταύτιση με το πιο ισχυρό παγκόσμιο εγκέφαλο.

Η ανατολίτικη ιατρική κατανοεί ότι το σώμα έχει μια φυσική τάση να θεραπεύεται αλλά απαιτεί την κανονική προμήθεια των θρεπτικών ουσιών και των ερεθισμάτων όπως προαναφέραμε. Αυτό δείχνει ότι πολλές μορφές καρκίνου και άλλες εξουθενωτικές ασθένειες προκύπτουν από το μπλοκάρισμα που εμποδίζει τη ροή των βιοηλεκτρικών σημάτων για τη διατήρηση της καλής υγείας. Οι θεραπευτές του Tong Ren δουλεύουν ώστε να αποβάλλουν τα μπλοκαρίσματα και να αποκαταστήσουν την κανονική ροή τροφοδότησης και θεραπευτικής ενέργεια. Χρησιμοποιούν μια προσομοίωση ανθρωπίνου σώματος . Εφαρμόζουν θεραπεία σε συγκεκριμένα σημεία σε αυτό το  μοντέλο με ένα ελαφρύ μαγνητικό σφυράκι ή και με άλλες μεθόδους συγκεντρώνοντας το συνειδητό τους νου σε σημεία τέτοια που ανταποκρίνονται στα μπλοκαρίσματα του ασθενή. Το ρυθμικό και με συγκεκριμένη συχνότητα χτύπημα παράγει μια σύνδεση μεταξύ του υποσυνειδήτου του θεραπευτή και τα σημεία τα οποία αντιδρούν στο χτύπημα στο σώμα του ασθενή με στόχο το ξεμπλοκάρισμα.

 

Αυτή η υποσυνείδητη σύνδεση δημιουργεί τον αγωγό κατευθύνοντας το όργανο νοσεί να παρασυρθεί από τα υγιή βιοηλεκτρικά σήματα και την άφθονη θεραπευτική ενέργεια του παγκόσμιου συλλογικού ασυνειδήτου. Η υγεία είναι συνήθως αποθηκευμένη αν με την προϋπόθεση ότι η συνείδηση δεν αρνείται ή μπλοκάρει τη διαδικασία . Η ταυτότητα του θεραπευτή στην όλη διαδικασία είναι επουσιώδης γιατί η θεραπευτική δύναμη δεν προέρχεται από τον θεραπευτή αλλά από το συλλογικά εξελισσόμενο περιβάλλον. Φανταστείτε τον θεραπευτή του Tong Ren σαν ένα παίχτη πιάνου. Tο σφυρί του παίχτη χτυπά τις χορδές του πιάνου του περιπλανώμενου τόνου έτσι ώστε να ρυθμίζεται εκ νέου σε αρμονία με τις συλλογικές συχνότητες υγεία.

Tong Ren & Eπιστήμη

Το Tong Ren έχει μελετηθεί και μελετάται  από επιστήμονες ώστε να επιβεβαιώσουν τη θεραπευτική του δράση.  Η θεωρία του Tong Ren βασίζεται σε ιατρικές και επιστημονικές πληροφορίες. Η μελέτη μιας επιστήμης ή μεθόδου απαιτεί μεγάλη οικονομική υποστήριξη. Με βάση τη μοντέρνα ιατρική κάθε όργανο έχει τρεις λειτουργίες : τη μηχανική , τη χημική  και την ηλεκτρική του λειτουργία. Με βάση τη θεραπεία οι άνθρωποι προσέχουν ιδιαίτερα τη μηχανική και χημική  λειτουργία του σώματος. Πολύ συχνά δεν προσέχουν τις  ηλεκτρικές λειτουργίες του σώματος.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να διαβάσετε την περίληψη της έρευνας που εγκρίθηκε το 2008 από το Institutional Review Boards of the Dana – Father /Κέντρο Έρευνας του Χάρβαρντ και το πανεπιστήμιο Virginia Commonwealth University από τους Amy M. Sullivan EdD, Susan Bauer-Wu, Phd, RN και Michael Miovic MD, όπου το 86.3% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι βίωσε οφέλη μέσω της θεραπείας Tong Ren (αναλυτικά εδώ).

Είναι εύκολο να καταλάβουμε τη μηχανική λειτουργία ενός οργάνου. Χειρουργείο, μαλάξεις και φυσικοθεραπεία είναι συνηθισμένοι τρόποι. Αυτοί οι τρόποι έρχονται σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά τη χημική λειτουργία η οποία μάλιστα αποτελεί και ένα αντικείμενο αυξημένης επιχειρηματικότητας από πλευρά βιομηχανιών. Η ισορροπία της χημικής λειτουργίας περιλαμβάνει χρήση βοτάνων, φαρμάκων , ή συγκεκριμένη διατροφή. Στην πραγματικότητα σε όλη την ιστορία της δυτικο-ανατολικής προσέγγισης οι άνθρωποι προσέγγιζαν τη θεραπεία μέσα από τη χημική λειτουργία. Καμία προσοχή δε δινόταν στη βιοηλεκτρική ισορροπία .

 Η ανισορροπία του βιοηλεκτρισμού είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να οδηγήσουν σε ασθένεια. Για να θεραπεύσουμε την αρρώστια χρειάζεται να ανοίξουμε το μπλοκάρισμα το οποία οδηγεί στην ανισορροπία του βιοηλεκτρισμού.

Το περιβάλλον (θερμοκρασία, βαρύτητα, ατμοσφαιρική πίεση και καιρικές συνθήκες), μπορεί να επηρεάσουν τους εγκεφαλικούς παλμούς. Με βάση την κινέζικη προσέγγιση αυτή η πλευρά της υγείας σχετίζεται άμεσα με την αρμονία του ανθρώπου με τη φύση. Στο Tong Ren πιστεύουμε ότι η θεραπεία μας μπορεί να δημιουργήσει αυτή την ενέργεια η οποία θα επηρεάσει τους εγκεφαλικούς παλμούς. Επίσης η ενέργεια μπορεί να ανοίξει το μπλοκάρισμα το οποίο οδηγεί στην ανισορροπία. Όταν ισορροπούμε τους παλμούς του εγκεφάλου ή τον βιοηλεκτρισμό του σώματος τότε η αρρώστια μπορεί να θεραπευτεί .

Αυτή η υποσυνείδητη σύνδεση  επιτρέπει ώστε το ασθενές όργανο να επιστρέψει στα υγιή του βιοηλεκτρικά σήματα αλλά και να αφεθεί στη θεραπευτική ενάργεια του μεγαλύτερου συλλογικού ασυνειδήτου. Αυτή η μέθοδος προσφέρει θεραπεία χωρίς φυσική επαφή και λειτουργεί το ίδιο αποτελεσματικά ακόμα και σε απόσταση. Η υγεία συνήθως αποκαθίσταται όταν ο συνειδητός νους δεν παρεμποδίζει. Η ταυτότητα των θεραπευτών  του Tong Ren  είναι επουσιώδης γιατί η θεραπευτική δύναμη δεν προκύπτει από τον θεραπευτή αλλά από το συλλογικά εξελισσόμενο περιβάλλον.