Εκπαίδευση Tong Ren Pet & Συμπεριφορισμός
για την απόλυτη ευζωία των ζώων σας.

Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη, τον Γαβριήλ Φωτόπουλο, Εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου Tam Healing System σε Ελλάδα & Κύπρο & με τη συμμετοχή της Marilyn Peters, ειδικός συμπεριφοράς και πρόνοιας ζώων

Στο σεμινάριο αυτό, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο θεραπευτικό σύστημα Tong Ren, θα αποκτήσουν αν επιθυμούν τα εργαλεία εφαρμογής του, θα καλλιεργήσουν την επικοινωνία με τα ζώα τους, θα κατανοήσουν τις ανάγκες τους και τον κόσμο τους, θα λάβουν θεραπευτικό κώδικα που θα αφορά τις βαθύτερες ανάγκες που το δικός σας ζώο θα σας εκφράσει.

Η εκπαίδευση που θα λαμβάνουν οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου αφορά την εφαρμογή θεραπειών για την ανθρώπινη αλλά και των ζώων σωματική, συναισθηματική, πνευματική και ψυχική υγεία

Λίγα λόγια για το Tong Ren

Το Τong Ren, αποτελεί θεραπευτική μέθοδο του Tam Healing System. Συνδυάζει την κατανόηση της ανατομίας του φυσικού σώματος μέσω της δυτικής ιατρικής, τη γνώση της ανατολίτικης σοφίας μέσω της κινεζικής ιατρικής σε συνδυασμό με τη δύναμη του συλλογικού ασυνειδήτου κάτι για το οποίο μεγάλοι επιστήμονες έχουν τοποθετηθεί και στη συγκεκριμένη μέθοδο, εκφράζεται μέσω της καθοδηγούμενης ενέργειας.

Το Tong Ren προκάλεσε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας και των media καθώς με την εφαρμογή του, παρουσίασε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση ή θεραπεία, σε ένα τεράστιο εύρος νόσων ή συμπτωμάτων, ακόμα και όταν αυτές ήταν εκφυλιστικές ή φαινομενικά ανίατες.

Ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα.

Αποτελεί μία θεραπευτική μέθοδο η οποία εφαρμόζεται σε ανθρώπους και σε ζώα όπως ο σκύλος, η γάτα, το άλογο.

Οι Κινέζοι ανακάλυψαν ότι τα ζώα έχουν παρόμοιους μεσημβρινούς και αντανακλαστικά σημεία με τον άνθρωπο.

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία του Tong Ren βασίζεται στην ιδέα ότι όλα τα σώματα διαθέτουν τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύονται, όταν η ενέργεια (qi ) στο σώμα κυκλοφορεί ανεμπόδιστη.

Πολλές ασθένειες προκαλούνται από φυσικά μπλοκαρίσματα τα οποία με τη σειρά τους διακόπτουν τη φυσική ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα qi, η οποία δεν είναι άλλη από τον βιοηλεκτρισμό τον οποίο χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την υγεία σε κάθε κύτταρο και όργανο του σώματός μας.

Όταν ένα ζώο είναι άρρωστο, υπάρχει μια ανισορροπία ή η παρεμβολή στη φυσιολογική ροή της ενέργειας Qi.

Το Tong Ren ψάχνει να απελευθερώσει αυτά τα μπλοκαρίσματα επαναφέροντας στο σώμα τη φυσική του ικανότητα να αυτοθεραπεύεται ακόμα και όταν η ασθένεια είναι χρόνια, εκφυλιστική ή και φαινομενικά ανίατη.

Ο practitioner του Tong Ren, στέλνει θεραπευτική ενέργεια στα μπλοκαρισμένα σημεία του θεραπευόμενου , καθοδηγούμενος από μία κατανόηση του χάρτη των οδών του νευρικού συστήματος του ανθρώπου με βάση τη δυτική ιατρική σε συνδυασμό με την κινέζικη ιατρική και τους μεσημβρινούς.

Η θεραπευτική ενέργεια (qi) από μόνη της έρχεται από μια ασυνείδητη παγκόσμια κοινότητα, την οποία συχνά αναφέρει ο Carl Jung και άλλοι ως το συλλογικό ασυνείδητο.

Οι practitioner του Tong Ren εφαρμόζουν θεραπεία σε συγκεκριμένα σημεία σε ένα μοντέλο με ένα ελαφρύ μαγνητικό σφυράκι, συγκεντρώνοντας το συνειδητό τους νου σε σημεία τέτοια που ανταποκρίνονται στα μπλοκαρίσματα του θεραπευόμενου.

Το ρυθμικό και με συγκεκριμένη συχνότητα χτύπημα παράγει μια σύνδεση μεταξύ του υποσυνειδήτου του θεραπευτή και των σημείων τα οποία αντιδρούν στο χτύπημα στο σώμα του ασθενή με στόχο το ξεμπλοκάρισμα.

Εφαρμογές

Σε όλα τα ζωτικά όργανα
Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού
Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο DNA όπως παθογόνα βακτήρια, δημιουργία όγκων (καρκίνο)
Ορμονική εξισορρόπηση
Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό
Εξισορρόπηση και μεγιστοποίηση οξυγόνωσης
Συναισθηματική Διαταραχή
Απελευθέρωση των ενεργειακών (τσάκρα) από μπλοκαρίσματα

Η αληθινή φύση του ζώου: Η απόκτηση της ισορροπίας

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε ότι χρειάζεται για να προσφέρετε σε ζώο υπό την προστασία σας, μια ήρεμη και ισορροπημένη ύπαρξη στον ανθρώπινο κόσμο στο οποίο ζει. Ο κόσμος μας είμαι ξένος για τα ζώα και πολλές φορές εκφοβιστικός.

Για να αισθάνεται καλά, λοιπόν, μέσα στην καθημερινότητα μας πρέπει να εκπληρώνονται όλες του οι βασικές βιολογικές και ενεργειακές του
ανάγκες, αναλόγως με το είδος του (θα εστιάσουμε στον σκύλο και στην γάτα).

Επιπλέον είναι απαραίτητο να υπάρχει ανοιχτό πεδίο επικοινωνίας για την ανεμπόδιστη και ξεκάθαρη ανταλλαγή της πληροφορίας. Προσφέροντας του όλα αυτά θα έχετε ένα πιο συναισθηματικά, ψυχολογικά, και ενεργειακά ισορροπημένο και ικανοποιημένο ζώο το οποίο συνεπώς θα έχει ενισχυμένο
ανοσοποιητικό σύστημα με λιγότερες πιθανότητες να ασθενήσει.

Πιο συγκεκριμένα θα μάθετε:

1. Τις βασικές βιολογικές ανάγκες τους και πως να τους τις παρέχετε, ανάλογα με το
DNA τους.

2. Τον ενεργειακό τους κόσμο

Τις δυνατότητες και ανάγκες τους
Την ενεργειακή ανατομία τους

3. Πως να διευρύνετε την επικοινωνία μαζί τους:

Την γλώσσα του σώματος και την κατανόηση των συναισθημάτων τους
Την διαισθητική επικοινωνία και πως να συνδεθείτε και να επικοινωνήστε ενεργειακά με ένα ζώο

4. Στρες και πόνος

Πως επηρεάζονται από το στρες μας, πως το διαχειρίζονται και πως το δείχνουν.

Πως ξέρουμε ότι πονάνε

Θεραπευτικοί Κώδικες

Οι Θεραπευτικοί Κώδικες, είναι μια μέθοδος, τεχνική, που μπορεί να σας βοηθά στην ψυχική ισορροπία, γαλήνη, επιτυχία σε όλους τους τομείς, αίσθημα πληρότητας κ.α.

Θεραπεύουν τα «ζητήματα της καρδιάς» και ο μηχανισμός του Θεραπευτικού Κώδικα είναι επαναστατικός καθώς οι άνθρωποι που τον χρησιμοποίησαν λένε ότι η θεωρεία στην οποία βασίζεται άσκησε τεράστια επίδραση στη ζωή τους.

Υπάρχει μια μόνο πηγή όλων σχεδόν των προβλημάτων υγείας. Το στρες.
Οι θεραπευτικοί Κώδικες απομακρύνουν από το σώμα το στρες, θεραπεύοντας την ρίζα του προβλήματος και όχι απλώς τα συμπτώματα και μάλιστα με μόνιμα αποτελέσματα.