Το Theta Healing είναι μία μέθοδος η οποία εργάζεται στο  ενεργειακό, ατομικό  επίπεδο της ύπαρξης μας και έχει χαρακτηριστεί ως η πρακτική εφαρμογή της κβαντικής μηχανικής.

Χρησιμοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο συνειδητότητας που μας επιτρέπει να αλλάξουμε την συναισθηματική, πνευματική ή φυσική πραγματικότητα αυτόματα.

Κατά τη θεραπεία ο θεραπευτής του Theta Healing συνδέεται με τη παγκόσμια συνειδητότητα , την ενέργεια  του Όλου, χρησιμοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα.  Αυτή  η ενέργεια από την όλα έχουν δημιουργηθεί. Αυτό είναι που κάνει την  εργασία της αυτοματοποιημένης αλλαγής …..θεραπεία που λαμβάνει χώρα.

Με το Theta Healing ερευνούμε  πεποιθήσεις του ασυνειδήτου οι οποίες παρεμπόδιζαν την εξέλιξη σας  και που δημιουργούσαν μπλοκαρίσματα και στην υγεία σας. Πολλοί άνθρωποι των οποίων ο συνειδητός νους διέπεται από  περιοριστικές πεποιθήσεις  , φόβους και αμφιβολίες τους εμποδίζουν να πετύχουν όλα όσα επιθυμούν. Παρόλα ταύτα  με το πέρασμα των  ετών έχουμε ανακαλύψει  ότι συχνά υπάρχει μια υποσυνείδητη πεποίθηση ή πρόγραμμα  το οποίο αποτελεί και τη ρίζα του προβλήματος . Με την αναγνώριση της θεμελιώδους πεποίθησης  χρησιμοποιούμε τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα ώστε να πάμε στην ενέργεια του Όλου και τότε ο θεραπευτής  δίνει την εντολή και γίνεται παρατηρητής της αυτόματης αλλαγής της πεποίθησης.

Η μέθοδος αυτή αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία που αγγίζει την ολότητα του ατόμου και φέρνοντας  την αλλαγή σε όλες τις πτυχές της ζωής του.  Η δύναμη του Δημιουργού είναι αυτή που θεραπεύει αυτά που το υποσυνείδητο όντας σε κατάσταση Θήτα αποκαλύπτει. Μόνο όταν κάτι παρατηρούμε, τότε αυτό αποκτά υπόσταση… …. όταν λοιπόν το επιθυμητό αποτέλεσμα παρακολουθείται …τότε λαμβάνει  χώρα …συμβαίνει μέσα στο πεδίο του Δημιουργού όπου όλα είναι δυνατά  και που κινείται πάνω από τους περιορισμούς του χωροχρόνου. Συμβαίνει αυτόματα.

Με τον τρόπο αυτό αντιλαμβάνεται κανείς πως μπορεί να ανακαλύψει και να ξεπεράσει  άμεσα όλα όσα τον εμπόδιζαν  ώστε να ΕΙΝΑΙ όλα όσα επιθυμεί …και…ΖΩΝΤΑΣ …..όπως επιθυμεί.

Πλέον η επιστήμη συμβαδίζει απόλυτα με την άποψη των απεριόριστων δυνατοτήτων που ο άνθρωπος κατέχει…αρκεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται….εκεί που η σκέψη μας κινείται καθορίζει το παρόν μας…το μέλλον μας…όλους όσους τα περικλείουν…και το σώμα μας.

Προερχόμαστε από την ουσία αυτή που διέπει το άπειρο….δεν είναι καιρός να ενωθούμε μαζί του και να αφεθούμε στο θαυματουργό του μεγαλείο;