Event Details

  • Date:

 

Το Βιωματικό Σεμινάριο αφορά αρχαίες τεχνικές που διδάσκονταν μόνο σε ναούς και βουδιστικά μοναστήρια ..
Πώς θα σας φαινόταν να μπορείτε να αναπτύξετε ένα ισχυρό, ήρεμο κέντρο μέσα σας μαθαίνοντας να βρίσκεστε εύκολα συντονισμένοι μαζί του;
Η χρήση μυστικών Mudras (στάσεων χεριών) , Μάντρας και Διαλογισμού θα σας βοηθήσουν να βελτιώστε τα πάντα στον εξωτερικό σας κόσμο αναπτύσσοντας περισσότερη εσωτερική ηρεμία, δύναμη και εστίαση.

Τι θα μάθετε :

 Ταοϊστικές τεχνικές που στοχεύουν στον καθαρισμό, ενεργοποίηση, ενδυνάμωση του ενεργειακού , φυσικού σώματος.
 Εφαρμογή της νέας εσωτερική σας δύναμης και εστίασης
 Χρήση πλέγματος για ενεργειακή φόρτιση ανθρώπων, χώρων, αντικειμένων
 Διαλογισμό όπου η σύνδεση με την ενεργειακή ροή της πηγής, επιφέρει καθαρισμό, διέγερση, ενίσχυση της σύνδεσης των τριών Dan Tien.
 Θωρακισμός , διεύρυνση και προστασία του ηλεκτρομαγνητικού σας πεδίου από χαμηλές δονήσεις.
 Τεχνικές ελέγχου, καθαρισμού, ενεργοποίησης εσωτερικών – εξωτερικών χώρων ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε την αρνητική ενέργεια από αυτούς και ενεργοποιώντας τους με ενέργεια υψηλής δόνησης που θα στηρίζει την ενέργεια όλων όσων ζουν μέσα σε αυτούς.

Το μυαλό αναζητά έναν τρόπο να εκδηλώσει και να εκφράσει αυτό που κρατάει στο υποσυνείδητο. Κρατώντας, αποθηκεύοντας, κρύβοντας, καταπιέζοντας ….

Μέσα από τις συγκεκριμένες τεχνικές δεν πιέζουμε , ούτε αποφεύγουμε το συναίσθημα… του επιτρέπουμε να είναι εκεί παρόν. Στην αρχή αυτό δεν είναι άνετο. Ωστόσο, το συναίσθημα αλλάζει. Δεν μπορεί κανείς να χειριστεί και να επιλύσει συναισθήματα όπως ο φόβος με το ίδιο μυαλό που το δημιούργησε. Κάτι τέτοιο μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να ανατινάξει το μυαλό και να υπερβάλει το συναίσθημα … “Είναι απλά πάρα πολύ μεγάλο … πάρα πολύ …”Αυτό που συμβαίνει με την πρακτική αυτών των τεχνικών είναι η σταδιακή αλλαγή του συναισθήματος….όπου το αρχικό αρχίζει ν α … λιώνει.

Οι τεχνικές αυτές αποτελούν ένα αρχαίο σύστημα καθαρισμού,οι οποίες αλλάζουν κιαι ενισχύουν την ενεργειακή και φυσική σας κατάσταση. Η εσωτερική δύναμη και η εστίαση προβάλλονται έπειτα εκτός του εαυτού σας για να φορτίσετε ενεργειακά τους ανθρώπους, τα μέρη και τα αντικείμενα και να τα φέρετε σε αρμονία και απήχηση με τον ήρεμο, γαλήνιο εαυτό σας.

Αυτό το μάθημα είναι μοναδικό γιατί αυτές οι τεχνικές έχουν παραδοθεί μόνο σε ιδιωτικούς ναούς και μοναστήρια. Οι μέθοδοι είναι εύκολες και μπορούν να εφαρμόζονται καθημερινά για να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη ΤΩΡΑ.

Πού θα με ωφελήσει ;

Με το πέρας του βιωματικού εργαστηρίου, θα είστε σε θέση να κάνετε εύκολα όλα τα Mudras ,να ξέρετε όλα τα Mantras (Chants) και να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε, να ενεργοποιήσετε και να συνδέσετε τα τσάκρας, τους μεσημβρινούς και το ενεργειακό – φυσικό σώμα. Θα μάθετε επίσης να καθαρίζετε, να ενεργοποιείτε και να ενεργοποιείτε εσωτερικούς – εξωτερικούς χώρους.

Θα γνωρίζετε την τεχνική προβολής για να καθαρίζετε και να ενεργοποιείτε ανθρώπους, μέρη , αντικείμενα εναρμονίζοντας τα με τη δική σας ηρεμία..

Πού απευθύνεται :

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ενθαρρυνθούν ,να εξετάσουν τη ζωή, την ενέργεια και τον έλεγχο της ενέργειας μέσα από μια εντελώς νέα, διαφορετική οπτική. Είναι επίσης για όσους ενδιαφέρονται για την καλή υγεία, ευεξία, ζωτικότητα, γαλήνη, χαρά, απελευθέρωση, καθαρίζοντας την κολλημένη, στάσιμη ενέργεια από τα τσάκρα, τους μεσημβρινούς, τα φυσικά και ενεργητικά σώματα.
Μπορείτε να φέρετε μαζί σας και κρυστάλλους ή άλλα συμβολικά για εσάς αντικείμενα, τα οποία θα επιθυμούσατε να τους δώσετε κάποιον συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Ημερομηνία και διάρκεια βιωματικού σεμιναρίου :

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 10:00 – 18:00

Κόστος συμμετοχής : 60 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.esofos.gr

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο
info@esofos.gr

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο:

2299049556, 697 294 4137

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου :

Κέντρo Συμβουλευτικής,Ψυχοθεραπείας & Συμπληρωματικών Θεραπειών Esofos

Μακρυγιάννη 4 – Καλύβια Θορικού Αττικής

Δυνατότητα μεταφοράς από τη στάση metro – προαστιακού Κορωπίου προς το χώρο μας κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διοργάνωση Σεμιναρίου Κέντρο Esofos