Event Details

  • Date:

Στις 23 και 24 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί το Βιωματικό – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Η Τέχνη της Υλοποίησης

Θα λάβετε τα κατάλληλα εργαλεία και θεραπευτικούς κώδικες ώστε να :
– Θα μπορείτε να πετυχαίνετε σχεδόν πάντα το στόχο σας
– Μόλις πετύχετε το στόχο σας δεν θα μπορεί κανείς να σας τον στερήσει
– Μόλις πετύχετε το στόχο σας είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε ικανοποιημένοι και πλήρεις, επειδή αυτό επιθυμούσατε εξ αρχής χωρίς ίσως να το γνωρίζατε
– Αν ο πρωταρχικός σας στόχος είναι μια εσωτερική κατάσταση, οι εξωτερικές συνθήκες που επιθυμείτε ακολουθούν σα δώρο

Περιεχόμενα Σεμιναρίου :

– Τεχνική Συναισθηματικής Διάγνωσης

Στην ομάδα εφαρμόζονται επίσης τεχνικές σωματικά επικεντρωμένης ψυχοθεραπείας με gestalt, που εστιάζονται στο σώμα και αναδύονται πληροφορίες που το συνειδητό προσπαθούσε να καλύψει.

Οι τεχνικές αυτές βοηθούν στην εκτόνωση συσσωρευμένου αρνητικού δυναμικού. Αξιοποιούμε αποτελεσματικά το σώμα και τις εκφράσεις του στο εδώ και τώρα, επικεντρωνόμαστε στην αναπνοή και ενισχύουμε την άμεση επαφή με το συναίσθημα.

Η διαδικασία από μόνη της προσκαλεί το θεραπευόμενο να συνδεθεί με τα συναισθήματα που νιώθει με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη απελευθέρωση των μπλοκαρισμάτων μέσα από την αυτογνωσία.

Ο κώδικας που «χτίζεται» και οι τεχνικές που εφαρμόζονται από τα μέλη της ομάδας για το κάθε ζήτημα βασίζονται στην πληροφορία που υπάρχει στον πυρήνας μας . Εκεί κρύβεται η βαθύτερη μας αλήθεια και όχι μια αλήθεια βολική, η οποία αμύνεται ή προσπαθεί να εκλογικεύσει.

– 12 Δηλώσεις Αναπρογραμματισμού
Κάθε φορά που συμβαίνουν νέα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο το ασυνείδητο σας τα συγκρίνει αυτόματα με τον εσωτερικό σας προγραμματισμό και αν αυτός περιέχει κάποιο ψέμα βιώνετε στρες, πόνο.

– Θα νιώσετε φόβο ή αγάπη
– Θα πάρετε αποφάσεις με βάση τον προγραμματισμό πόνου –
ευχαρίστησης ή με βάση την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας
– Θα νιώθετε ασφάλεια (απόρριψη) ή ανασφάλεια (σιγουριά)
– Θα νιώθετε ασήμαντοι ή σημαντικοί
– Θα έχετε μη υγιή εγωισμό ή ταπεινότητα
– Θα παρασυρθείτε σε ένα μη υγιή έλεγχο ή θα έχετε
εμπιστοσύνη, πίστη, ελπίδα, πεποίθηση
– Θα αντιδράτε μηχανικά στις περιστάσεις ή θα ανταποκρίνεστε
συνειδητά σε αυτές
– Θα ενεργείτε με εγωισμό ή με αγάπη
– Θα βιώσετε τα αποτελέσματα της αποτυχίας, δυστυχίας,
ασθένειας ή της επιτυχίας, ευτυχίας, καλής υγείας

Οι δηλώσεις Αναπρογραμματισμού αποτελούνται από σύνολα ερωτήσεων και δηλώσεων που συνδέονται μεταξύ τους και σας καθοδηγούν μέσα από τα στάδια της αλυσιδωτής αντίδρασης αφαιρώντας βήμα βήμα τον «ιό» που έχει προσβάλει τον «σκληρό δίσκο» σας.

– Τεχνικές Ενεργειακής Ιατρικής

Τα πάντα στο σώμα μας λειτουργούν με ενέργεια. Προκειμένου να θεραπεύσουμε ένα σύμπτωμα ή πρόβλημα, η ενεργειακή ιατρική διοχετεύει ενέργεια σε συγκεκριμένα σημεία του υλικού μας σώματος. Είναι μια τεχνική που μεταδίδει θετική, υγιή ενέργεια στα κύτταρα που δεν έχουν αρκετή ενέργεια ώστε να ανατροφοδοτήσετε το σώμα σας και να μπορεί να επιτελέσει και να επιδιορθώσει προβλήματα

– Η Οθόνη Της Καρδιάς

Αποτελεί ένα παράθυρο στην πνευματική καρδιά σας, τον σκληρό δίσκο που περιλαμβάνει το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Οτιδήποτε εμφανίζεται καθορίζει πώς νιώθετε. Μέσα από τη συγκεκριμένη άσκηση επιτυγχάνεται η διάγνωση σε προγραμματισμούς που φέρουμε, ώστε να θεραπευτεί το αίτιο του εσωτερικού στρες σε νου, καρδιά, σώμα.

Η διαδικασία από μόνη της προσκαλεί το θεραπευόμενο να συνδεθεί με τα συναισθήματα που νιώθει με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη απελευθέρωση των μπλοκαρισμάτων μέσα από την αυτογνωσία.

Οι ομαδικές θεραπείες με τους θεραπευτικούς κώδικες έχουν όραμα τη δυνατή, μεταμορφωτική εμπειρία και έχουν εξελικτικό χαρακτήρα, μέσα από τη χρήση πολλών εργαλείων, τα οποία όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να εξασκήσουν με το πέρας του.

Είναι μια ταχύρρυθμη, εντατική και οικονομικά προσιτή θεραπευτική διαδικασία που και με το πέρας της συνάντησης της ομάδας, η ενεργειακή της δύναμη παραμένει και συμμετέχει στην ατομική θεραπεία των συμμετεχόντων.

– Healing Code – Η ανακάλυψη που άλλαξε τα πάντα

Οι Θεραπευτικοί Κώδικες, είναι μια μέθοδος, τεχνική, που μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάθε σας στόχο, ψυχική ισορροπία, γαλήνη, επιτυχία σε όλους τους τομείς, αίσθημα πληρότητας κ.α.
Θεραπεύουν τα «ζητήματα της καρδιάς» και ο μηχανισμός του Θεραπευτικού Κώδικα είναι επαναστατικός καθώς οι άνθρωποι που τον χρησιμοποίησαν λένε ότι η θεωρεία στην οποία βασίζεται άσκησε τεράστια επίδραση στη ζωή τους.

Υπάρχει μια μόνο πηγή όλων σχεδόν των προβλημάτων υγείας. Το στρες.

Οι θεραπευτικοί Κώδικες απομακρύνουν από το σώμα το στρες, θεραπεύοντας την ρίζα του προβλήματος και όχι απλώς τα συμπτώματα και μάλιστα με μόνιμα αποτελέσματα.
Με την εφαρμογή του Θεραπευτικού Κώδικα θεραπεύονται τόσο οι επιβλαβείς συχνότητες όσο και οι εσφαλμένες πεποιθήσεις που εμπεριέχονται στις κυτταρικές αναμνήσεις. Ενεργοποιούν ένα φυσικό μηχανισμό στο σώμα μέσω της βιοενέργειας για να απομακρύνουν την αρρώστια από το σώμα.

Το βιωματικό – εκπαιδευτικό σεμινάριο θα συντονίσει η Δήμητρα Μακρυγιάννη, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ολιστική Θεραπεύτρια.

Η επένδυση σας είναι 130 ευρώ.

Για επικύρωση της συμμετοχής προαπαιτείται μια προκαταβολή των 30 ευρώ στον κάτωθι αριθ.λογαριασμού αναγράφοντας ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας :

Τράπεζα Πειραιώς

6561-104321-082
IBAN GR22 0171 5610 0065 6110 4321 082
Όνομα δικαιούχου : Γαβριήλ Φωτόπουλος

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο:

6972944137 ή στο 22990 49556

ή μπορείτε να στείλετε mail στο : info@esofos.gr

Ημ/νία Διεξαγωγής Σεμιναρίου :

Κυριακή 19 Μαρτίου 10:00 πμ – 20:00 μμ

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου :

Κέντρo Συμβουλευτικής,Ψυχοθεραπείας & Συμπληρωματικών Θεραπειών Esofos Center

Μακρυγιάννη 4 – Καλύβια Θορικού Αττικής

Δυνατότητα μεταφοράς από τη στάση metro – προαστικού Κορωπίου προς το χώρο μας κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διοργάνωση Σεμιναρίου Κέντρο Esofos