Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Oι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο φταίει στο εκδηλωμένο αποτέλεσμα και για τα λόγο αυτό εκπαιδεύτηκα σε πολλές θεραπευτικές μεθόδους που επιφέρουν την εσωτερική αλλαγή.

Παρατηρώντας την έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων σε πολλούς θεραπευόμενους που επισκέπτονταν το ESOFOS,  άρχισα τις αναζητήσεις μου  ερευνώντας τεχνικές που θα μπορούσαν να δώσουν νέα ελπίδα και οπτική.

Εκπροσωπούμε με το σύζυγο μου, Γαβριήλ Φωτόπουλο το θεραπευτικό σύστημα TamHealingSystem, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σπούδασα δημοσιογραφία,   σύμβουλος ψυχικής υγείας  με μετεκπαίδευση στη Σωματικά Επικεντρωμένη Ψυχοθεραπεία με Gestalt, ηλεκτροβελονισμό και εκπαιδεύτηκα σε πολλές  θεραπευτικές προσεγγίσεις  οι οποίες  προσεγγίζουν την ολότητα  του ανθρώπου και  επιφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή  αποτελεσματικότητα της ψυχικής και σωματικής θεραπείας . Όραμα μου η επαναφορά του ανθρώπου στην φυσική του κατάσταση, απολαμβάνοντας  τη χαρά, την αγάπη, την αφθονία, την ελευθερία, μέσα από το δώρο της ύπαρξης του.

 

 

Ονομάζομαι Γαβριήλ Φωτόπουλος .Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου με μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα.

Επί σειρά ετών εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες στα πεδία της επικοινωνίας, του marketing και του εμπορίου.

Κατά τη διάρκεια της πορείας αυτής ανακάλυψα  ότι ήθελα να ασχοληθώ με αντικείμενα που θα είχαν επίκεντρο τον άνθρωπο και ταυτόχρονα θα είχα την ευκαιρία μέσα από αυτή η διαδρομή να γνωρίσω πραγματικά τον εαυτό μου,  την ψυχή μου ανοίγοντας όλα τα παράθυρα της εσωτερικής μου ύπαρξης.

Οι σπουδές μου στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και οι εκπαιδεύσεις μου σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις αλλά και σε πολλά άλλα θεραπευτικά συστήματα, με βοήθησαν να αγαπήσω τη διαδρομή που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο, να αγαπήσει δηλ πραγματικά τον εαυτό του, να γνωρίσει την ψυχή του και να μάθει να ανοίγει  όλα τα παράθυρα της εσωτερικής του ύπαρξης.

Με τη σύζυγο μου Δήμητρα Μακρυγιάννη, εκπροσωπούμε το θεραπευτικό σύστημα TamHealingSystemσε Ελλάδα και Κύπρο και  διατηρούμε Το Κέντρο Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείς, Συμπλ/κων Θεραπειών και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Esofos