Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από διαταραχές στο βιοενεργειακό πεδίο που μας περιβάλλει και ζωογονεί το σώμα μας..

Η ανεμπόδιστη ροή ενέργειας είναι η προϋπόθεση για μια υγιεινή διαβίωση γεμάτη ευεξία. Για όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού σωματικές πνευματικές και ψυχικές καταναλώνεται ηλεκτρική ενέργεια  η οποία είναι εξαρτημένη άμεσα από τις κοσμικές δυνάμεις του ηλιακού συστήματος.
Ο άνθρωπος είναι μοναδικός όπως και η γη…ένας αυτόνομος ηλεκτρικός παραγωγικός σταθμός δύναμης.

Όπως και στον ηλεκτρισμό  το τρεχούμενο ρεύμα μεταξύ των δύο πόλων πρέπει να είναι σταθερό γιατί σε πολύ μεγάλη ή αδύνατη ένταση παρουσιάζονται διακοπές έτσι και στον άνθρωπο πρέπει να διατηρείται σταθερή ροή και η ισορροπία της ενέργειας.
Ο άνθρωπος είναι μέρος της γης. Για το λόγο αυτό  η συχνότητα παλμών του ανθρώπου είναι όση και της γης. Η γη πάλλεται στη συχνότητα των 10Ηertz και επειδή ο άνθρωπος αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία έχει ανάγκη την ίδια συχνότητα. Επίσης το 70% της γης  αποτελείται από νερό όπως και ο άνθρωπος.
Όλα αυτά συγκλίνουν στο ότι για τη διατήρησης της ανθρώπινης υγείας δε χρειάζεται τίποτα άλλο παρά αρνητικό παλμικό ρεύμα της συχνότητας των 10 Ηertz.


ΟΡΙΣΜΟΣ

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι η φυσική αγωγή που ενεργοποιεί, αποσυμφορεί και εξισορροπεί τα θεραπευτικά κέντρα του σώματος για τη σωστή λειτουργία και ζωτικότητα του ανθρώπινου οργανισμού.

  • Δρά στο Νευρικό σύστημα
  • Κάνει λεμφική εξισορρόπηση υγρών
  • Δρα στο ανοσοποιητικό σύστημα

Με την εξισορρόπηση και φόρτιση της ενέργειας στους μεσημβρινούς και τα ενεργειακά κέντρα επέρχεται σωστή λειτουργία και άμυνα στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία συναισθηματικού και νοητικού τύπου.

ΔΡΑΣΗ

Κάτι που η Κινεζική αλλά και η Δυτική ιατρική αναγνώρισε δίχως όρους  και το τοποθέτησε στην πρώτη θέση είναι ότι οι μεσημβρινοί που είναι κανάλια ροής ενέργειας στο σώμα μας εξαρτώνται στη λειτουργική τους ικανότητα από τα τσακρα τα οποία είναι λεπτοί μεταφορείς αστρικών δυνάμεων και φροντίζουν ανάλογα με την ενέργεια που διαθέτουν και σύμφωνα με τη ζήτηση που υπάρχει σε ενέργεια στους μεσημβρινούς  για την υγεία του σώματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Με τον ηλεκτροβελονισμό αποφεύγει κανείς το τρύπημα της βελόνας, οι οποίες επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες και μπορεί να προκαλέσουν και αλλεργική αντίδραση  όπως μπορεί να συμβεί στον κλασικό βελονισμό.
Με τα πρακτικά εργαλεία που έχει το μηχάνημα γίνεται ακριβής εφαρμογή και διοχετεύεται   στον οργανισμό η συχνότητα των 10 Ηertz, που είναι η συχνότητα του περιβάλλοντος.
Έτσι συντονίζει τον άνθρωπο με το περιβάλλον και συμβάλλει στη σημαντική πρόληψη ασθενειών.
Γίνεται μέτρηση στην αρχή του κάθε μεσημβρινού και σε όποιον παρατηρείται απώλεια ή περίσσεια ενέργειας τότε τα 10 Ηertz που διοχετεύονται δημιουργούν την εξισορρόπηση
Μας δίνει τη συχνότητα των 10 Ηertz με τα ηλεκτρόδια που είναι η ευρεσιτεχνία του μηχανήματος ώστε να φέρουμε ισορροπία μεταξύ των δύο πόλων ενέργειας του σώματος.. Η συσκευή δοκιμάστηκε και αναγνωρίστηκε από χιλιάδες γιατρούς και πρακτικούς θεραπευτές.

Προτεινόμενα προγράμματα:

  • Μέτρηση μεσημβρινών ώστε να εντοπιστεί ποιος παρουσιάζει απώλεια ή περίσσια ενέργειας
  • Εξισορρόπηση μεσημβρινών
  • Θεραπεία σε ήδη υπάρχουσα πάθηση παθολογικής ή ψυχονοητικής προέλευσης
  • Άμεση ενεργειακή εξισορρόπηση σώματος και τόνωση όλου του οργανισμού
  • Lifting προσώπου