ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

Ο Joseph Lucier πιστοποιημένος VeganChef και Εκπαιδευτής της Vegan Διατροφής και βοτανολόγος, έχει ασχοληθεί με την μελέτη της διατροφής για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυμένων με φυτικά προϊόντα στρατηγικών διατροφής σε κέντρα θεραπείας στην Αμερική.

Το σύστημα TamHealingSystem του οποίου είναι εκπαιδευτής είναι ίσως το καλύτερο στην διάνοιξη των ενεργειακά αποκλεισμένων σημείων και την επιστροφή στην ομοιόσταση, οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία. Η αιτία του μπλοκαρίσματος μπορεί συχνά να οφείλεται στην διατροφή.

Πολλά πράγματα μπορούν να συμβάλλουν στον ενεργειακό αποκλεισμό ενός σημείου, και η AnnWigmore, η παγκοσμίου φήμης θεραπεύτρια που θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο, είχε πει ότι υπάρχουν δυο αιτίες της νόσου (ή ενεργειακά μπλοκαρισμένα σημεία που προκαλούν την νόσο) και αυτά είναι με απλά λόγια η τοξικότητα (*η τοξικότητα αφορά διαβάθμιση της δυνατότητας μιας ουσίας να προκαλέσει βλάβη σε έναν οργανισμό).

Οι τοξίνες από την άλλη πλευρά είναι παράγοντες τοξικότητας και ευθύνονται για την οξείδωση του οργανισμού και την ανάπτυξη ελεύθερων ριζών. Αυτές συνδέονται με την διατροφή και το περιβάλλον. Μπορεί επίσης να συνδέονται με το μυαλό.

Η τοξικότητα μπορεί να προκληθεί από το περιβάλλον ή από το ίδιο μας το σώμα σε περιπτώσεις μολύνσεων, καρκίνου, έκθεσης σε χημικές ουσίες, εντερικών ασθενειών και φλεγμονών, καπνίσματος, υπερβολικού άγχους, τραύματος κλπ.

Για μακροχρόνια υγεία, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής, προλαμβάνει την ανάκτηση μπλοκαρισμάτων.