Τι είναι το Αγγελικό ρέικι;

Eίναι το θεραπευτικό αυτό σύστημα που έχει σκοπό να ευθυγραμμίσει την ανθρωπότητα με τη θεϊκή φύση.. Όλες οι αρρώστιες προκαλούνται  από την αποσύνδεσή μας από το Θείο .Να είσαι Θεϊκός σημαίνει να είσαι τέλειος.

Οι Άγγελοι είναι ενέργειες του φωτός οι οποίες συνδέουν τον κόσμο του Θεού με το δικό μας.Μέσω των Αγγέλων η δύναμη της δημιουργίας περνάει στο δικό μας κόσμο σαν ενέργεια και διαποτίζει όλες της μορφές ζωής που υπάρχουν σε αυτόν. Αυτή τη δημιουργική δύναμη εμείς την αισθανόμαστε σαν Διαίσθηση, Ενόραση, Θεραπεία. Διορθώνουν τις πραγματικότητες και τις ευθυγραμμίζουν προσαρμόζοντάς τες με τη θεϊκή θέληση.

Η θεραπεία Αγγελικού ρέικι είναι ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος αντιμετώπισης πολλών καταστάσεων.

  • Θεραπεύει την αιτία και απαλλάσσει από φυσικές συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις.
  • Μετουσιώνει τραύματα σε όλα τα επίπεδα
  • Συγκεκριμένα ωφελεί σε περιπτώσεις άγχους στρες ανησυχίας και κατάθλιψης
  • Θεραπεύει θέματα από προηγούμενες ζωές τα οποία εξακολουθούν να σας επηρεάζουν
  • Είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου εγκύων, βρεφών και παιδιών.

Πώς γίνεται η θεραπεία :

Ο θεραπευτής γίνεται απλά κανάλι μια γέφυρα δια μέσω της οποίας μεταδίδεται η ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου στον θεραπευόμενο.
Τι γίνεται λοιπόν κατά τη διάρκεια της θεραπείας και πια είναι η πρόθεση του θεραπευτή. Η τελειότητα κα καλέσει την ατέλεια στην επιφάνεια..
Το καλό να καθοδηγεί την άρνηση από την ανθρώπινη μορφή στο χώρο και το χρόνο

Ο θεραπευτής γίνεται ενεργειακό κανάλι για το άτομο και του στέλνει ενέργεια. Η Αγγελική ενέργεια περνάει από το ενεργειακό σώμα του θεραπευτή στο ενεργειακό σώμα του θεραπευόμενου και διεισδύει .